Hvem er vi?

Unik spisskompetanse i kombinasjon med bred erfaring

Vår kultur preges av nysgjerrighet, ydmykhet og nyskapning

Siden 2001 har våre fageksperter tilegnet seg inngående kompetanse og innsikt i utfordringene for retailaktører, og vært med på å utforme bransjeløsninger for å dekke behovene.

Økte krav til en fleksibel verdikjede som klarer å håndtere både økte transportkostnader, endrede kundekrav, større varesortiment, transparente varelagre og korte ledetider tvinger retailere til å hurtig tilpasse seg for å være konkurransedyktige.

NovaRetails fokus er å hjelpe retailere med den rette miksen av teknologi og operasjonell gjennomføringskraft i alle leddene av forsyningskjeden. Vår datadrevne tilnærming sikrer at prosjektets størrelse tilpasses kundebehovet samtidig som det kan skaleres for endringer i markedsbehovene.

Vi jobber for å forstå, utforske og analysere forretningskravene slik at vi kan lage en skreddersydd løsning som passer hver enkelt retailers behov.

Fagkompetanse i alle ledd

Tallenes tale

fageksperter
0
års samlet erfaring
0
gjennomførte prosjekter
+ 0

Daglig Leder, Tom Jarle Dehkes

Senior rådgiver med spisskompetanse innen forretningsutvikling, løsnings-design og teknologivalg, kontrakts-forhandlinger og prosjektledelse. 20 år i ulike lederstillinger på leverandørsiden hos automasjons-integratørene Swisslog og Dematic, og 8 år på vareeiersiden som logistikksjef hos retailselskapene Voice og Bohus

Kontaktdetaljer
Mobil: 97 67 73 75
Epost: tom@novaretail.no

Strategi og Marked, Steffen Larvoll

Strategisk forretningsutvikler anerkjent for sin dype kompetanse innen varehandel og forsyningtrender. 15 år i retailbransjen hvorav 3 år som gründer. 11 år som leverandør av både automasjonsløsninger og logistikk-software. Styremedlem i Logma, og gjesteforeleser på Høgskolen i Molde og Fagskolen Innlandet

Kontaktdetaljer
Mobil: 48 29 00 66
Epost: steffen@novaretail.no

Løsningsdesigner, Helge Johannessen

Senior løsningsdesigner respektert i bransjen med “et tungt navn” langt utenfor landets grenser. 18 år i lager- og logistikkbransjen. Har designet flere av de mest progressive automatiserte materialhåndterings-løsningene i Norden, som f.eks. Varner Gruppen, Lindex, Europris, Brødrene Dahl, COOP og IKEA.

Kontaktdetaljer
Mobil: 91 15 87 59
Epost: helge@novaretail.no

Prosjektleder, Lasse Bjørnerud
Tilknyttet partner

Lasse Bjørnerud har jobbet i IT bransjen siden 1993 med problemstillinger innen logistikk, ikt og automasjon. Han har jobbet med logistikk, ikt og automasjon relatert til salg, produkt/marked, og prosjektledelse. Hans roller har variert innen bl.a. linjeledelse, forretningsutvikling og ledelse av AutoStore prosjekt. Lasse har jobbet med fokus i Norge og Norden for store selskaper slik som Strongpoint, PSI og Zebra der fokus har vært hardware og infrastruktur. Han har lang erfaring fra software og utviklingsmiljøer fra selskaper som slik som Quinyx.

Kontaktdetaljer
Mobil: 95 27 95 82
Epost: lasseb@online.no

Trenger du hjelpe med automasjonsløsninger? Vi er bransjeeksperter