Lasse Bjørnerud begynner i NovaRetail

Vi har gleden av å kunngjøre en spennende tilføyelse til vårt team. Lasse Bjørnerud har blitt tilknyttet som partner og vil representere NovaRetail i sine oppdrag.

Som tilknyttet partner bringer Lasse med seg omfattende erfaring og ekspertise innen logistikk og automasjonsløsninger. Tidligere har Lasse jobbet med fremtredende selskaper som Strongpoint, PSI og Zebra, hvor han har ledet flere AutoStore-prosjekter og fokusert på hardware og infrastruktur i Norge og Norden. Han har også lang erfaring fra software og utviklingsmiljøer fra selskaper som slik som Quinyx.

Allerede i gang med kundeprosjekt
Han har allerede vist seg som en verdifull ressurs siden han startet å samarbeide med NovaRetail i januar, og har aktivt bidratt til å løse komplekse utfordringer for våre kunder.

«Lasse er en berikelse til NovaRetail-teamet,» sier Tom Jarle Dehkes, en av grunnleggerne og daglig leder i NovaRetail. «Hans dyptgående kunnskap innen logistikk og automasjon, sammen med hans lidenskap for å levere kvalitetstjenester, gjør ham til en ideell partner for oss.»

Som tilknyttet partner vil Lasse Bjørnerud spille en sentral rolle i å utvikle skreddersydde løsninger for NovaRetails kunder, med fokus på optimalisering av lagerdrift og automasjonsprosesser. Hans tidligere roller innen linjeledelse, forretningsutvikling og prosjektledelse vil bidra til å styrke NovaRetails evne til å levere kvalitetsløsninger som møter kundenes unike behov.

Fremtidsutsikter og videre vekst
NovaRetail er stolte av å ha Lasse Bjørnerud som en del av sitt voksende team, og ser frem til å fortsette å levere fremragende resultater for våre kunder.

For mer informasjon om NovaRetail og våre tjenester kan du ta kontakt Steffen Larvoll på steffen@novaretail.no

Om NovaRetail:
NovaRetail er en ledende leverandør av rådgivende tjenester innen logistikk og automasjonsløsninger. Vår misjon er å være den ledende partneren for vareeiere ved å tilby helhetlige automasjonsløsninger.

Vi guider vareeiere gjennom en grundig prosess, fra å identifisere potensielle automasjonsmuligheter til å designe skreddersydde løsninger i 3D.

Gjennom grundig analyse av driftsdata, sikrer vi at våre løsninger er presise og optimaliserte for våre kunders unike behov. Ved å budsjettere og beregne lønnsomheten i hvert prosjekt, legger vi vekt på å sikre kostnadseffektive løsninger som gir våre kunder tydelige konkurransefortrinn og økt effektivitet.